donderdag 1 april 2021

Hallo, ik ben juf Inne. Gedurende 5 weken heb ik stage gedaan in de klas van juf Dorien. 
Tijdens mijn stage in Zonnehart heb ik veel bijgeleerd. De leerlingen van juf Dorien ook. 

Lees maar mee...

"Het ei" was ons W.O. thema. Ook in de kookles leerden wij over het ei en wat je er allemaal mee kan doen in de keuken. Wij waren te gast in “het restaurant” van juf Brigit en juf Inne. Hier moesten wij onze ogen en oren openen en proeven. We begonnen met het maken van een zachtgekookt en hardgekookt eitje. De bordjes werden mooi verzorgd door de juffen en wij konden proeven. 

   

Daarna hebben we gesmuld van het roereitje en het spiegelei. De eitjes werden geserveerd met heerlijke toastsoldaatjes . En wij vonden alles lekker...

Lieve leerlingen van de klas van juf Dorien,

De vakantie begon een weekje vroeger, waardoor mijn stage ook plots eindigde.

Ik heb genoten van jullie grappige verhalen, levendige fantasie, enthousiaste snoetjes en lieve woorden. Jullie zijn een hele toffe groep. Ik ga jullie niet vergeten! 

 Dank u wel voor de leuke weken!

Groetjes

Juf Inne  

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten